Έρχεται η 25η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών

Από 9 έως 14 Σεπτεμβρίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Κατάστημα Φερών

Επιστρέφει ξανά μετά από δύο χρόνια η 25η Πανέμβρια Αγροτική Έκθεση Φερών .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τη Δημοτική Κοινότητα Φερών τα εγκαίνια της 25ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20:30. Έπειτα από 2 χρόνια, λόγω της πανδημίας, η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών επιστρέφει δυναμικά και ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου, στον υπαίθριο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Φερών.

Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών, διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996. Στόχος είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού.

Η έκθεση που συγκεντρώνει πλήθος κόσμου, δίνει την ευκαιρία σε παραγωγούς, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς που έχουν σχέση με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα στην περιοχή και ολόκληρο τον Νομό Έβρου, αναμένεται να αποτελέσει και φέτος “πόλο έλξης” και να κατακλυστεί από αγρότες, κτηνοτρόφους, αλλά και πολίτες από την γύρω περιοχή και όλη τη Θράκη.