Επιτυχής η 20η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Διδυμοτείχου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Διδυμότειχο στο χώρο έμπροσθεν του Ηρώου Διδυμοτείχου η 20η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργάνωσε ο ΣΕΑ Διδυμότειχου «Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου υπό την Αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν με μεγάλη όρεξη και χαρά και αφού μοιράστηκαν μπλούζες και δάδες, πεζοί και μοτοσικλετιστές, ακολούθησαν μια διαδρομή γύρω και μέσα στην πολη, μεταφέροντας παντού το μήνυμα της αιμοδοσίας καταλήγοντας πάλι, στο χώρο του Ηρώου, όπου άναψε ο βωμός με την Φλόγα της Αγάπης των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στη 20η και επετειακή λαμπαδηδρομία επιβραβεύτηκαν για την συνεχή τους παρουσία οι αθλητικοί σύλλογοι που δίνουν πάντα το παρών. Οι οποίοι είναι οι εξής: Α.Σ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ, Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, Taekwondo ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ, ‘’ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’’ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤAEKWONDO, Α. Σ. «Δύναμη» Διδυμοτείχου και την ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΛΕΜΟΔΙ). Και τέλος βραβεύτηκε και η Διοικητής Α/Α΄ Πουρναρά Αναστασία για την ουσιαστική της προσφορά στην αιμοδοσία.

Ευχαριστούμε από καρδίας την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τοπικό τμήμα Διδυμοτείχου, τον Δήμο Διδυμοτείχου και όλους τους συμμετέχοντες που συνέβαλλαν στην λαμπαδηδρομία.