Επίτιμη Δημότης Δήμου Ορεστιάδας θα αναγορευθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Επίτιμη Δημότης Δήμου Ορεστιάδας θα αναγορευθεί στα παλαία των Ορεστείων την Κυριακή 30 Ιουνίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την σχετική απόφαση έλαβε πριν αρκετό καιρό το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ η κ.Σακελλαροπούλου θα βρίσκεται από την προηγούμενη ημέρα στον Έβρο, αφού θα παραστεί στην Αλεξανδρούπολη σε Συνέδριο για το περιβάλλον που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της.

Το πρόγραμμα της αναγόρευσης έχει ως εξής:

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας το πρωί της Κυριακής 30, στις 10:15 θα παραστεί στην Δοξολογία για την ίδρυση της Νέας Ορεστιάδας στον Μητροπολητικό Ναό των Αγίων Θεοδώρων.

Στις 10:30 θα γίνει η Επιμνημόσυνη δέηση στους ιδρυτές της πόλης και στη συνέχεια στο ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΒΑΡΒΑΚΗ (πλησίον του Ι. Μ. Ν. Αγίων Θεοδώρων) στις 10:45 θα τελεστεί Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως και Νέας Ορεστιάδος Πολυκάρπου από την Α.Ε. την Προέδρο της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Στις 11:15 θα γίνει η Αναγόρευση της Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Δημότη Δήμου Ορεστιάδας από τον Δήμαρχο της πόλης Διαμαντή Παπαδόπουλο.