Έναρξη συνεργασίας του Άθλου Ορεστιάδας με τον προπονητή Ηλία Κρεούζη

Το Τ.Α.Α. Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 45χρονο προπονητή, Ηλία Κρεούζη για τη Volley League ανδρών 2022-2023.

Γεννημένος στον Πειραιά στις 24 Σεπτεμβρίου 1977, αλλά μεγαλωμένος από μικρή ηλικία στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Κρεούζης εργάστηκε από τη σεζόν 2013-2016 στη ΓΕ Αλεξανδρούπολης, ενώ την επόμενη σεζόν διετέλεσε προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Το 2017 ανέλαβε το «τιμόνι» της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, στην οποία εργάστηκε μέχρι και την τελευταία σεζόν (2021-22), με αποκορύφωμα της πενταετούς του θητείας στην ομάδα της Θράκης, την άνοδο και συμμετοχή της, στη Volley League το 2018-19.

Παράλληλα με την καριέρα του στη σάλα, ο κ. Κρεούζης διατελεί πάνω από 20 χρόνια προπονητής του μπιτς βόλεϊ, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις, αφού τα τελευταία 7 χρόνια οι ομάδες του φιγουράρουν στις 3 πρώτες θέσεις των βάθρων των Πανελληνίων πρωταθλημάτων U21, U19 και U16. Την φετινή χρονιά με την ομάδα των Κοντοστάθη – Κεσκίνη  πανηγύρισε το πρωτάθλημα Ελλάδας στα U17, ενώ αναδείχθηκε και δευτεραθλητής στα U19. Με την ομάδα των διεθνών από την Αλεξανδρούπολη, συμμετείχε και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18, όπου κατέλαβε την 17η θέση στο Λουτράκι.

Ο νέος μας τεχνικός έχει σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός στο ΤΕΙ Καβάλας.

Στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως νέος προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας, ο κ. Κρεούζης δήλωσε στο athlos.club: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ και εγώ κομμάτι της οικογένειας του Άθλου Ορεστιάδας, γιατί για μένα η Ορεστιάδα αποτελεί τη Μητρόπολη του ελληνικού βόλεϊ! Χαίρομαι πάρα πολύ που θα προσπαθήσω να μπω κι εγώ στην εξίσωση για να εδραιωθούμε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ».