“Ένα θαύμα από τα Χριστούγεννα” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

Την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου, 11.00-13.00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, η δασκάλα κ. Θεοδώρα Κουκουρίκου, θα εμψυχώσει το παραμύθι “Ο δικός μας “Αγιος Βασίλης” του Βαγγέλη Ηλιόπουλου.   Τίτλος του εργαστηρίου θα είναι: “Ένα θαύμα από Χριστούγεννα”.

“Σε μια υπέροχη οικογένεια, που η αγάπη φωτίζει σαν ήλιος τις καρδιές και τα πρόσωπά τους, καταφθάνει ένας άπορος και ταλαιπωρημένος γέρος, ο Βασίλης, που αναζητά λίγη οικογενειακή θαλπωρή. Τι θα συμβεί όμως μέσα στον μαγικό κήπο που κρύβει το μπαστούνι, και πώς αυτός ο ξένος θα ευχαριστήσει την οικογένεια για την καλοσύνη της;   Ένα μοναδικό παραμύθι που τονίζει την αξία της βοήθειας, τη σπουδαιότητα της ενσυναίσθησης και τη δύναμη της αγάπης, η οποία πρέπει να μοιράζεται απλόχερα στους συνανθρώπους μας”.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών και πραγματοποιείται στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος “Ταξιδεύουμε με την Τέχνη και τον Λόγο”.   Δηλώστε συμμετοχή στο 25510-89690. Η δράση θα γίνει τηρώντας αυστηρά τα μέτρα για τον covid19.