Έκκληση για βοήθεια σε πυρόπληκτο Ορεστιαδίτη

Τη χειρότερη ίσως εορταστική περίοδο της ζωής τους πέρασαν τα μέλη μιας οικογένειας με καταγωγή του πατέρα από τη Νέα Ορεστιάδα, η οποία ζει για επαγγελματικούς λόγους στην Ξάνθη. Πριν λίγες ημέρες, στις 27 Δεκεμβρίου, κατακάηκε ολοσχερώς το σπίτι τους, αφήνοντας άστεγους του δυο γονείς με το ανήλικο παιδί τους, καθώς και τη γιαγιά που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας.

Οι συνάδελφοι του πατέρα, δια μέσω της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.) απευθύνουν έκκληση σε οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την οικογένεια να ξανασταθεί όρθια.

Η Επιστολή – Έκκληση

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. – Έκκληση για βοήθεια σε πυρόπληκτο συνάδελφό μας

Την 27η Δεκεμβρίου 2018, η οικία του συναδέλφου μας, ΕΜΘ Αλχία Γρηγορίου Παπαδόπουλου, κατακάηκε ολοσχερώς έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της ιδίας ημέρας.

Στο πλευρό του συναδέλφου μας, από την πρώτη στιγμή, στάθηκαν τόσο οι συγχωριανοί του, όσο και οι συνάδελφοί του από τη Μονάδα του, ο Διοικητής της Ταξιαρχίας του και ο Διοικητής του Δ΄ΣΣ, αποδεικνύοντας την έννοια της στρατιωτικής οικογένειας.

Σχεδόν 2 εβδομάδες μετά, η προσπάθεια αποκατάστασης της οικίας του φαντάζει ακατόρθωτη, καθώς οι ζημιές που υπέστη είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που αρχικά είχαν εκτιμηθεί.

Η Ένωσή μας, κατόπιν σχετικού αιτήματος του παθόντα συναδέλφου, απευθύνει έκκληση προς όλους τους συναδέλφους και συμπολίτες μας, προκειμένου να συνδράμουν από το υστέρημά τους στην αγορά υλικών που χρειάζονται για την αποκατάσταση της οικίας του.

Ακόμα μεγαλύτερη έκκληση απευθύνουμε στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής, προκειμένου να συνδράμουν -στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας / ευθύνης – στην αποπεράτωση των εργασιών που απαιτούνται.

Ο λογαριασμός τραπέζης στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε χρήματα, είναι ο:

Λογαριασμός IBAN: GR2301102070000020763091004

Δικαιούχος: Κακλαμάνου Ελένη Άγγελος

Εθνική Τράπεζα

Παρακαλούμε κατά την κατάθεση να αναγράφεται ως αιτιολογία «ΔΩΡΕΑ»

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6995811639, Γρηγόρης Παπαδόπουλος

6996925292, Κακλαμάνου Ελένη

Σημειώνουμε ότι το ένα ανήλικο τέκνο του συναδέλφου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, η κατάσταση του οποίου απαιτεί ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης και η μητέρα της συζύγου του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κινητικής αναπηρίας, σε γενικό ποσοστό 85%.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

Τσαπρούνης Βάιος

Ανθυπολοχαγός (ΥΠ-Π)

Τηλ. 6947401286

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Παγωνίδης Δημήτριος

ΕΜΘ Αριχολογίας (ΤΘ)

Τηλ. 6971590685