Εκδήλωση βράβευσης παιδιών Αστυνομικών

Την περασμένη Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, η Τοπική Διοίκηση (Τ.Δ.) Ορεστιάδας (που συμπλήρωσε 28 χρόνια από την ίδρυσή της) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) με την συμπαράσταση της Διεύθυνσης Αστυνομίας (Δ.Α.) Ορεστιάδας και της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας (Σ.Ε.Α.Υ.Ο.) πραγματοποίησε στην Ορεστιάδα, την καθιερωμένη από το 1994, εκδήλωση  βράβευσης παιδιών Αστυνομικών (μελών της Ι.Ρ.Α.), τα οποία εισήχθησαν το 2018 σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ και αριστούχων μαθητών Γυμνασίου – Λυκείου της σχολικής χρονιάς 2017-18. Ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Υποστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Λύτρας, αναφέρθηκε στην εκδή-λωση καθώς και στους σκοπούς της.

Αρχικά βραβεύτηκε η πολυνίκης αθλήτρια και πολύτεκνη μητέρα, μέλος της Τ.Δ. Ορεστιάδας, της Ι.Ρ.Α., Αστυνόμος Β΄ Παγωνάκη Σαραντούλα, με Ειδική Τιμητική Διάκριση, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους 7ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών, στο TAEKWONDO που διεξήχθη στην Ισπανία, τον Σεπτέμβριο 2018.

Ακολούθησε από τους επισήμους απονομή τιμητικών βραβείων και δώρων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν: ο Παν/τος Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Δαμασκηνού, οι βουλευτές Έβρου Νατάσα Γκαρά και Δημήτρης Ρίζος, οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Βενετίδης, οι Δήμαρχοι Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου Βασίλης Μαυρίδης και Παρασκευάς Πατσιουρίδης, ο Διοικητής Τ.Δ. Αστυφυλάκων κ. Βλάχος, ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Α.Υ.Ο. κ. Ακίδης.

 

Επιτυχόντες σε ΑΕΙ: ΔΕΡΝΕΚΞΗΣ Βλάσης, ΣΤΕΦΑΝΟΥ Αικατερίνη.

 

  • Επιτυχόντες σε ΤΕΙ: ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ Ευδοξία, ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ Κυριακή, ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Άγγελος.

 

Αριστεύσαντες στο ΛΥΚΕΙΟ: ΑΚΙΔΟΥ Ειρήνη, ΚΟΥΒΑΡΔΑ Νικολέτα, ΜΠΟΚΑΛΙΔΟΥ Ελένη, ΜΠΟΥΡΤΖΟΥ Κυριακή, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ Παύ-λος, ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ Παναγιώτα.

 

Αριστεύσαντες στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ: ΑΚΙΔΟΥ Γεωργία, ΔΕΜΕΡΤΖΗ Ελισάβετ, ΛΑΠΑΝΟΥΔΗ Αικατερίνη, ΜΠΟΚΑΛΙΔΟΥ Αικατερίνη, ΜΠΟΣΝΙΔΗ Γεω-ργία,  ΠΑΠΟΥΤΣΟΥΔΗΣ Χρήστος, ΤΣΙΡΟΥΔΗ Αποστολία.