Εκδήλωση βράβευσης μαθητών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από το Δήμο Ορεστιάδας

Μια χρονιά γεμάτη από δράσεις του Παραρτήματος Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ήρθε στο τέλος της. Ολοκληρώθηκε με δύο γιορτές βράβευσης των μαθητών και μαθητριών μας που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας το σχολικό έτος 2023-2024:

  • “ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ”
  • “Παιχνίδι & Μαθηματικά – Μικρός Ευκλείδης”
  • “ΥΠΑΤΙΑ”
  • “ΘΑΛΗΣ”
  • “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»

Το Σάββατο 15 Ιουνίου το απόγευμα στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ορεστιάδας και την Κυριακή 16 Ιουνίου το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης στην Αλεξανδρούπολη.

Στην Ορεστιάδα, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Έρευνας και Νέας Γενιάς κ. Κατσογριδάκης, η αντιδήμαρχος παιδείας του δήμου Ορεστιάδας κ. Γκιλιλούδη Χριστίνα, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Διδυμοτείχου Παιδείας κ. Παπαδόπουλος Μάκης και τεχνικών υπηρεσιών, καθαριότητας και περιβάλλοντος κ. Βαλάντης Καραφεΐζης, εκπρόσωπος του βουλευτή Έβρου κ. Δημοσχάκη, καθώς και εκπρόσωπος της εταιρείας και χορηγού της ΕΜΕ Έβρου «Διαγνωστικά Εργαστήρια Δημόκριτος».

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η βοήθεια των μελών του παραρτήματος Σαλαμανάκη Ασημούλας, Σταφίδας Εφης, Νίκου Κώστα, Ευθυμίου Ελευθερίου και Τριανταφύλλου Ευαγγελίας, ενώ ξεχωριστές ευχαριστίες πρέπουν στον κ. Σαραντίδη Σαράντη, διευθυντή του δημοτικού σχολείου Νέα Βύσσας και μέλους του ΔΣ του Πολιτιστικού συλλόγου Νέα Βύσσας, για τις ξεναγήσεις που κατά καιρούς μας έχει προσφέρει στο Νέο Μουσείο των Καραθεοδωρή.