Εγκαινιάσθηκε το δημοτικό σχολείο Παλαγίας

Πνοή και ζωή στο Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης το οποίο είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2023, έδωσε το “Μαζί για το παιδί”.

Χθες Πέμπτη 4 Απριλίου παρέδωσε σύγχρονους χώρους εκπαίδευσης και άθλησης στα 78 παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου αλλά και σε όλη την κοινότητα της Παλαγίας.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ζέττα Μακρή, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Τάκης Τοψίδης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Μαριγούλα Κοσμίδου.

Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των: Trafigura Foundation & Trafigura Maritime Ventures Ltd, κυρία Κυβέλη Αλεξίου, Skroutz, Astra Shipmanagement Inc, επώνυμων και ανώνυμων δωρητών.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης δήλωσε:

“Χάρη στη χορηγία αυτή και με τη συνδρομή της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης το σχολείο της Παλαγίας μεταμορφώνεται σε πρότυπο χώρο εκπαίδευσης!

Και όχι μόνο…

Το δημοτικό σχολείο της Παλαγίας που υπέστη σοβαρές ζημιές από την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου, αποτελεί τρανό παράδειγμα ανασυγκρότησης αλλά και συνεργειών.

Όταν συνεργαζόμαστε κάνουμε μικρά θαύματα!”

Ventures Ltd, κυρία Κυβέλη Αλεξίου, Skroutz, Astra Shipmanagement Inc, επώνυμων και ανώνυμων δωρητών.