Εγγραφές και νέο τμήμα Zumba στο Λύκειο Ελληνίδων Ορεστιάδας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Ορεστιάδας παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες αποφασίζει να ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 3 Οκτώβρη 2020 κατόπιν επιθυμίας χορευτών και μελών, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Θα λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα για αρχαρίους και προχωρημένους καθώς επίσης για παιδιά από 6 ετών και άνω.
Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις θα δίδονται κατά τις εγγραφές, που πραγματοποιούνται ήδη από 14 Σεπτέμβρη, στην αίθουσα του Λυκείου.

Νέα τμήματα Zumba και Zumba Kids

Το Λύκειο των Ελληνίδων με χαρά ανακοινώνει και τη δημιουργία νέων τμημάτων χορού Zumba και Zumba Kids με την δασκάλα χορού κ. Δανάη Κασιούμη. Η κ. Δανάη Κασιούμη έχει σπουδάσει παιδαγωγός προσχολικής αγωγής στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου και έλαβε το πτυχίο της το 2015. Ήταν μια απόλυτα συνειδητή επιλογή αφού από μικρή αγαπούσε πολύ τα παιδιά αυτής της ηλικίας και ήθελε να εστιάσει περισσότερο στις γνώσεις και στις ανάγκες τους. Επιπλέον, ασχολείται με το χορό από πολύ μικρή κι έτσι επαγγελματικά προσπάθησε να συνδυάσει τις δύο μεγάλες της αγάπες: τα μικρά παιδιά και το χορό. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της κ. Δανάης Κασιούμη: 6955376296.

“Ευχόμαστε μια καλή Λυκειακή χρονιά 2020-2021. Σας περιμένουμε όλους με πολλή χαρά”, αναφέρει στη σχετική δήλωσή της η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ορεστιάδας κ. Μαρία Δάσσιου.