“Έφυγε” η γιατρός Σταυρούλα Μιχαηλίδου

Θλίψη και πένθος για την γιατρό Μικροβιολόγο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Σταυρούλα Μιχαηλίδου, η οποία “έφυγε” στα 59 της χρόνια.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου εξέδωσε Ψήφισμα για την θλιβερή αγγελία του θανάτου της Σταυρούλας Μιχαηλίδου και αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, εκφράζει την μεγάλη οδύνη του, για την απώλεια της ιατρού Μικροβιολόγου, Σταυρούλας Μιχαηλίδου. Η Σταυρούλα Μιχαηλίδου, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 59 ετών. Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, καταγόταν από τα Αμπελάκια Έβρου  και πρόσφερε τις υπηρεσίες της με σεβασμό και ανιδιοτέλεια προς τους ασθενείς της, ως Διευθύντρια στο Εργαστήριο Βιοπαθολογίας του ΕΣΥ, στο Π.Γ.Ν.Α. Η ταφή της θα γίνει στη γενέτειρά της, τα Αμπελάκια Έβρου και η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα,  Αμπελάκια Έβρου, σήμερα 11-04-2022, 13:.00μ.μ.. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

 Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά της, το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση  στην οικογένεια  και τους οικείους του.
  • Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι.
  • Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.