Έφυγε από τη ζωή ο ιατρός Βασίλης Σταματίου

Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία η είδηση θανάτου του γιατρού Βασίλης Σταματίου σε ηλικία 64 ετών. Ο γνωστός και αγαπητός καρδιολόγος προσέφερε για χρόνια με ανιδιοτέλεια τις υπηρεσίες του στους πολίτες της Ορεστιάδας αλλά και παλαιότερα στο ΙΚΑ Δικαίων.

O Ιατρικός Σύλλογος Έβρου αποχαιρετά τον Βασίλη Σταματίου, με ψήφισμα που εξέδωσε.

Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει την μεγάλη οδύνη του για την απώλεια του ιατρού Καρδιολόγου Σταματίου Βασίλειου. Ο Σταματίου Βασίλειος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών .

 Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, καταγόταν από την Δράμα και πρόσφερε τις υπηρεσίες του με σεβασμό και ανιδιοτέλεια προς τους ασθενείς του, αρχικά στο ΙΚΑ Δικαίων και μετέπειτα στο ΙΚΑ Ορεστιάδας. Συγχρόνως ως Ελεύθερος επαγγελματίας, στο ιατρείο του στην πόλη της Ορεστιάδας, ως την συνταξιοδότησή του, τον Ιανουάριο του 2021.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του,

το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση  στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς επίσης και να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι.