Εαρινό Φεστιβάλ Παιδικού Ποδοσφαίρου στην Αλεξανδρούπολη

Το Δ.Σ. του Ποντιακού Α.Ο. Αλεξανδρούπολης Π.Α.Ο.Κ. Academy ανακοινώνει πως το 9ο Εαρινό Φεστιβάλ Παιδικού Ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο γήπεδο της Παλαγίας, από τις 10:00 το πρωί.

Μετά από 2 χρόνια το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για τα Τμήματα Υποδομής του Νομού Έβρου επιστρέφει!

Η αθλητική εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από τα Τμήματα Υποδομής του Ποντιακού Α.Ο. Αλεξανδρούπολης Π.Α.Ο.Κ. Academy για ένατη φορά, πράγμα που το καθιστά ένα αθλητικό θεσμό της πόλης, έχει δε παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και φιλοξενεί κάθε χρόνο έως και 500 λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.

Φέτος για να δοθεί συνέχεια στην επιτυχημένη προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια για την ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου το μεγαλύτερο μέρος του Φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο στα κορίτσια που αγαπούν το ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά θα συμμετάσχουν οι εξής κατηγορίες:

  • Κορίτσια Κ12 (γεν. 2010-2011 + 2009)
  • Κορίτσια Κ10-Κ8 (γεν. 2012 και μικρότερα)
  • Αγόρια Κ8 (γεν. 2014-2015)
  • Γυναίκες γεν. 2008 και μεγαλύτερες.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν Ακαδημίες από όλη την Αν. Μακεδονία και Θράκη και ομάδες που αγωνίζονται στην Β΄ και Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Επίσης το Φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό σε ελεύθερες συμμετοχές κοριτσιών τα οποία δεν ανήκουν σε κάποιο σύλλογο και θέλουν να γνωρίσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου. Τα κορίτσια θα συμμετάσχουν σε αθλητικά ψυχαγωγικά παιχνίδια υπό την επίβλεψη των έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών για γνωριμία με το άθλημα. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. (Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες τηλ. 6973024666, email: [email protected] , facebook: Ακαδημία Ποντιακού Αλεξανδρούπολης Fοotball Prints ΠΑΟΚ).

Φυσικά την διοργάνωση θα στηρίξουν όπως κάθε φορά Εθελοντές (Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες στα παραπάνω στοιχεία), ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – παράρτημα Αλεξανδρούπολης και το ΕΚΑΒ.