Δωρεά εξοπλισμού από το Δικηγορικό Σύλλογο Ορεστιάδας στα σώματα ασφαλείας

Συμπληρώνουμε σχεδόν 20 ήμερες που τα σώματα ασφαλείας μας επιχειρούν στην μεθοριακή γραμμή του Έβρου με σημείο αιχμής τις Καστανιές προκειμένου να κρατήσουν κλειστά τα σύνορα έναντι της ασύμμετρης απειλής που δέχεται η χώρα μας.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ορεστιάδας με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου προχώρησε στην αγορά και διάθεση εξοπλισμού ως μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης και τιμής για τις ηρωικές υπηρεσίες τους προς την πατρίδα, επομένως σε κάθε πολίτη της Ελληνικής Επικράτειας.

Το Σάββατο 14.3.2020 το Δ.Σ. του ΔΣΟ μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας και παρέδωσε στα άξια στελέχη της εξοπλισμό αποτελούμενο από κιάλια ημέρας, κιάλια νύχτας και γάντια μάχης.

Η ζεστή υποδοχή, αδιάψευστος μάρτυρας του υψηλού φρονήματος, μας γέμισε βεβαιότητα για το αίσιο τέλος της συνεχιζόμενης περιπέτειας.

Κι επειδή ακριβώς η μάχη στα σύνορα δεν τελειώνει ποτέ ακόμη κι όταν θα μοιάζει ότι τελείωσε, ο ΔΣΟ και το δικηγορικό σώμα θα συνεχίζει, όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις του, να είναι δίπλα στους φρουρούς του Έβρου μας.