Δημήτρης Βαρσαμακίδης, Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑΟ: Ζούμε ένα πρωτόγνωρο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να συνεχίσουμε

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή με την εκρηκτική Ρένα Μόρφη το Μουσικό Τριήμερο που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΠΑΟ στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Νέας Ορεστιάδας, από 24 έως 26 Ιουλίου.

Προηγήθηκαν οι συναυλίες με την Εβρίτικη Ζυγιά και τις Ληγμένες Μπύρες – την Παρασκευή – και με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Μάρθα Φριντζήλα το Σάββατο.

Η τελευταία βραδιά με τη συναυλία της Εβρίτισσας, κατά το ήμισυ, τραγουδίστριας προκάλεσε μόνο θετικά σχόλια από όσους έζησαν από κοντά την ενέργεια και το πάθος της Ρένας Μόρφη, η οποία κατάφερε να κάνει όλο το υπαίθριο θέατρο μια μεγάλη παρέα φίλων. Ανάμεσα στο κοινό και συγγενείς της από τη Χελιδόνα, αλλά και ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου που περνάει μέρες χαλάρωσης στο χωριό του το Θούριο με την οικογένειά του, όπως συνηθίζει.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΟ Δημήτρης Βαρσαμακίδης δηλώνει ικανοποιημένος από το σύνολο της διοργάνωσης και εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες τους με ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με το Μουσικό Τριήμερο. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με τη λήξη του μουσικού Τριημέρου, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι μουσικές συναυλίες υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού το τριήμερο από 24 έως 26 Ιουλίου.

Ζούμε ένα πρωτόγνωρο καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να συνεχίσουμε τις πολιτιστικές μας δράσεις για την ψυχαγωγία των συμπολιτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.
Ειδικότερα ευχαριστούμε, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών παράρτημα Ορεστιάδας, την ΕΡΤ Ορεστιάδας για την ζωντανή μετάδοση των συναυλιών, τα ΜΜΕ που μας στήριξαν και τους εθελοντές που βοήθησαν για την υλοποίηση των εκδηλώσεων.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να το πούμε στον κόσμο για την παρουσία του στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο και παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας αγκάλιασε τις εκδηλώσεις.

Ευελπιστούμε να σταθείτε δίπλα μας και σε επόμενες δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ».