Διήμερη επίσκεψη Πολιτόπουλου στην Αν. Μακεδονία και Θράκη

Για δύο ημέρες, την Τρίτη και την Τετάρτη, βρέθηκε στην περιοχή ο Δημήτρης Πολιτόπουλος, συνεκπρόσωπος των Οικολόγων Πρασίνων. Ο κ. Πολιτόπουλος συναντήθηκε με εκπροσώπους θεσμικών φορέων του Έβρου, με δημάρχους και αυτοδιοικητικούς της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.
Σε δηλώσεις του σημείωσε πως πραγματοποιεί τη διήμερη επίσκεψη στην περιοχή για να ενημερώσει σχετικά με τις θέσεις του κόμματός του αλλά και την αυτόνομη κάθοδο στις επόμενες εκλογές, καθώς και για να καταγράψει τα σημαντικότερα προβλήματα του τόπου.

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ
Συνάντηση με τον επικεφαλής των Οικολόγων Πρασίνων κ. Δημήτρη Πολιτόπουλο είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.
Ο κ. Πολιτόπουλος ενημέρωσε τον κ. Μέτιο για τις θέσεις και τις προτεραιότητες των Οικολόγων Πρασίνων σε μια σειρά από ζητήματα που σχετίζονται με την πολιτική οικολογία, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μέτιος έκανε μια γενική ενημέρωση για τα θέματα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αναφέρθηκε σε ενέργειες της Περιφέρειας που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Συνάντηση με Χριστόδουλου Τοψίδη
Συνάντηση με τον συνεκπρόσωπο των Οικολόγων Πρασίνων κ. Δημήτρη Πολιτόπουλο είχε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης το μεσημέρι της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο κος Πολιτόπουλος ενημέρωσε τον κο Τοψίδη για τις προτεραιότητες των Οικολόγων Πρασίνων για ζητήματα που σχετίζονται με την πολιτική οικολογία και τις εν γένει θέσεις που πρεσβεύει το κίνημα, και ο Πρόεδρος με τη σειρά του σημείωσε ότι «το Επιμελητήριο μας μελετά τρόπους και μεθόδους προώθησης της λεγόμενης “πράσινης επιχειρηματικότητας” και της φιλοπεριβαλλοντικής ανάπτυξης».