Διευρυμένη τεχνική σύσκεψη στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου

Διευρυμένη τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης Χριστόδουλου Τοψίδη του Δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου και στελεχών της δημοτικής αρχής και της περιφερειακής αρχής.

Εκτός των άλλων εκ  μέρους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ παρευρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Βενετίδης Κωνσταντίνος, Κατσογριδάκης Στυλιανός, Μπαχαρίδου Φανή και Πουλιλιός Ευάγγελος, ο Διευθυντής του γραφείου Περιφερειάρχη Μαυρίδης Βασίλειος καθώς και ο μηχανικός, ειδικός σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη, Στογιαννίδης Σταύρος.

Εκ μέρους του Δήμου Διδυμοτείχου συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Θεοδοσίου Στυλιανή, Καμπρούδης Αξιώτης, Καραφεΐζης Χρυσοβαλάντης, Παπαδόπουλος Χρυσόστομος και Τσιμπανλιώτης Ευάγγελος, ο Γενικός Γραμματέας Πάλλας Δημήτριος, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών Ζαρκάδης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παπαδόπουλος Χρυσόστομος και οι ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου Βαλκάνης Ευάγγελος και Τουτουντζής Βασίλειος.

Κατά την πολύωρη σύσκεψη τέθηκαν ζητήματα τεχνικής φύσεως αλλά και στρατηγικής ανάπτυξης της περιοχής με την χρήση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων που διαθέτει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Συζητήθηκαν, όλες οι τεχνικές ανάγκες που έχει ο Δήμος Διδυμοτείχου και παράλληλα δράσεις και έργα σημαντικού αντίκτυπου για την περιοχή.

Υπήρξε απόλυτη ταύτιση στην από κοινού ανάπτυξη της οργανωτικής χάρτας των έργων που θεωρούνται σημαντικά, με γνώμονα την άμεση επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Τοψίδη και το επιτελείο του για μια εποικοδομητική συνάντηση.