Χάλκινο μετάλλιο για τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στο διεθνές κολυμβητικό meeting IDM Berlin

Το πρώτο της μετάλλιο στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ IDM Berlin που φιλοξενείται από την Πέμπτη 31/3 στη γερμανική πρωτεύουσα, πανηγύρισε η Ελλάδα.

Ο Εβρίτης «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο το 2016, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, με επίδοση 2:25.17, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον μικτό τελικό των 200μ. πεταλούδα, σημειώνοντας και τη δεύτερη επίδοση στην κατηγορία του (S8).

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της 3ης και προτελευταίας ημέρας, σημειώθηκαν και τέσσερα εθνικά ρεκόρ με πρωταγωνιστές τους Ευθυμία Γκουλή (50μ. πρόσθιο SB), Μιλτιάδη Κότσιρα (50μ. πρόσθιο SB11) και Μαρίνα Νικολέτα Λαζαρίδου (400μ. ελεύθερο S9).

Ο Μιχαλεντζάκης, συμμετείχε και στον μικτό τελικό Β` των 50μ. ελεύθερο όπου κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 27.58 (27.67 στον πρωϊνό προκριματικό).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλύγου Κότινος ΑΣ ΑμεΑ, με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη συμμετοχή του ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στο World Serries 2022 του Βερολίνου, που βρέθηκε εκεί από την Πέμπτη μαζί με τον προπονητή του Αναστάσιο Καλλιτσάρη.
Έτσι κλείνει ακόμα μια διοργάνωση μετά από εντατικές προπονήσεις και κούραση και την κατάκτηση τριών πρώτων θέσεων στα 50 μ. &100 μ. Ελεύθερο και 100 μ. Πεταλούδα στην κατηγορία του S8.
Ραντεβού στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση 15-17 Απριλίου στο ΟΑΚΑ για τους Πανελλήνιους Αγώνες κολύμβησης” .