«Αθανάσιος Μπέλλας» ονομάστηκε η αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων στο Σουφλί

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΣ Έβρου, το Επιμελητήριο Έβρου και η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου Αθανασίου Μπέλλα αποφάσισαν ομόφωνα την ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων στα γραφεία της Ένωσης ως αίθουσα «Αθανάσιος Μπέλλας».

Η ονοματοδοσία της αίθουσας έγινε χθες το πρωί της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2022, παρουσία δεκάδων επαγγελματιών.

Σημειώνεται ότι τελέστηκε τρισάγιο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Σουφλί και ακολούθησε σύσκεψη με τον πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. Γιώργο Καββαθά, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου στο Σουφλί όπου συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Έβρου, και γενικότερα της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης μίλησε για τα προβλήματα που απασχολούν τη Μικρομεσαία Επιχείρηση στην περιοχή μας, αλλά και στη χώρα μας, καθώς και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, συνοψίζονται ως εξής: ορθή εφαρμογή του νέου αναπτυξιακού νόμου, μείωση ενεργειακού κόστους, πάταξη παρεμπορίου.

Σε ό,τι αφορά τη μνήμη του Θανάση Μπέλλα, όλα τα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου έχουν εκφράσει τη θέση ότι το κενό που άφησε πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο και με αφορμή την εκδήλωση της ονοματοδοσίας, εκφράζουν για άλλη μία φορά θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχονται καλή δύναμη στην εργώδη προσπάθεια τους για τη συνέχιση της επιχειρηματικής πορείας που ο ίδιος είχε χαράξει.