Αποσύρεται από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά

Στον Ευαγγελισμό εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σε ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο faceboοk γνωστοποιεί ότι δεν θα μετέχει στις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος στο οποίο ηγείται επί σειρά ετών γράφοντας τα εξής:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου:

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτωςτο βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου 2021 με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Να υπενθυμίσουμε ότι με ομόφωνη απόφασή της Επιτροπής Δεοντολογίας και Τήρησης Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) του ΚΙΝΑΛ οι εκλογές για τη νέα ηγεσία θα πραγματοποιόταν στις 5 Δεκεμβρίου, αλλά πιθανώς θα αναβληθούν με ορισμό νέας ημερομηνίας.