Από την Τρίτη η καταβολή του Επιδόματος Τρίτου Τέκνου από τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Έως τις 23 Δεκεμβρίου η προσέλευση των δικαιούχων – Ενίσχυση και με επιπλέον ποσό ενόψει εορτών

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 αρχίζει η καταβολή του Επιδόματος Τρίτου Τέκνου.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Επιδόματος Τρίτου Τέκνου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο τρόπος της καταβολής των χρημάτων είναι ο εξής:

α) Ο/Η δικαιούχος με την ταυτότητά του/της, υποχρεούται να προσέλθει στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Κέντρο (Πλαταιών & Αμφιπόλεως, παραπλεύρως Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής) και να υπογράψει την κατάσταση.

β) Θα πραγματοποιείται μέσω internet banking η κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό που έχει δηλώσει ο κάθε δικαιούχος στην Ιερά Μητρόπολη.

Η προσέλευση των δικαιούχων, ανεξαρτήτως γράμματος επιθέτου, στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Κέντρο (Πλαταιών & Αμφιπόλεως) θα πραγματοποιείται ως ακολούθως:

Από την Τρίτη 16 έως και την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025.

Ωράριο λειτουργίας: 9.00 – 13.00.

Οι δικαιούχοι που δυσκολεύονται με το ανωτέρω πρόγραμμα, μπορούν να προσέρχονται και το απόγευμα της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2025, από 18:00 έως 21:00.

Ενημερώνουμε πως λόγω των Εορτών του Δωδεκαημέρου, η Εκκλησία της Ελλάδος αποφάσισε, και φέτος, να προχωρήσει στην ενίσχυση των δικαιούχων του επιδόματος με ένα επιπλέον χρηματικό ποσό.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως