Ανεξαρτητοποίηση του Παρασκευά Τσολακίδη από την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας»

Την ανεξαρτητοποίηση του έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης ο Παρασκευάς Τσολακίδης από την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας» του πρώην δημάρχου Χρήστου Τοκαμάνη. Ο κ.Τσολακίδης αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί καθώς θα θέσει υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διδυμοτείχου μετά από πρόταση του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου.

Αναλυτικά:

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του δημοτικού συμβουλίου «Δύναμη Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Κ. Χρήστο Τοκαμάνη

Η ανεξαρτητοποίηση μου αυτή συντελείται  λόγω  της απόφασης μου να θέσω υποψηφιότητα για την θέση  του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Διδυμοτείχου μετά από πρόταση του Κ.  Δημάρχου και υπαγορεύεται από λόγους ηθικής τάξης. Συγκεκριμένα  πιστεύω ότι η ανεξαρτητοποίηση  μου αυτή  αποτελεί εχέγγυο  της αμερόληπτης άσκησης των καθηκόντων του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Δηλώνω δε κατηγορηματικά ότι δεν υφίσταται καμία  δέσμευση με την παράταξη του Δημάρχου για οποιαδήποτε άλλη προεκλογική η μετεκλογική συνεργασία. Επιπρόσθετα αναφέρω  άτι πρόκειται να ψηφίζω κατά συνείδηση τα θέματα του δημοτικού συμβούλιου όπως έπραττα και μέχρι σήμερα

Επίσης  καθιστώ σαφές ότι με την παράταξη «Δύναμη  Δημιουργίας» δεν υφίσταται  από την πλευρά μου καμία πολιτική αντιπαράθεση, άλλωστε είμαι  υπερήφανος για την συμμετοχή μου ως μέλος της  στις δημοτικές εκλογές του 2019.