Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των εργαζομένων στα Νοσοκομεία Διδυμοτείχου & Αλεξανδρούπολης

Λύση δόθηκε για τους 12 εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου μέσω προγραμμάτων ΔΥΠΑ, οι οποίοι ήταν “στον αέρα”, λόγω της μη ανανέωσης των συμβάσεών τους.

Για το ζήτημα ήδη είχε γίνει τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα, καθώς η μη ανανέωση των Συμβάσεων αφορούσε 4.000 άτομα που εργάζονται για 7η συνεχή χρονιά στα Νοσοκομεία και στους άλλους φορείς του ΕΣυ μέσω προγραμμάτων ΔΥΠΑ.

Στην 3ωρη στάση εργασίας και στη διαμαρτυρία προχώρησαν οι υγειονομικοί στο γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, εφόσον επρόκειτο για 12 εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και 28 στο ΠΓΝΑ. Ωστόσο την Τρίτη, εκδόθηκε τελικά το ΦΕΚ, οπότε ανανεώνονται κανονικά οι συμβάσεις και των 12 εργαζομένων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, αλλά και Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, προχώρησε άμεσα στην υπογραφή, ώστε να επιλυθεί γρήγορα το ζήτημα και για όσους από τους 12 εργαζόμενους είχε λήξει η σύμβαση τους και να επιστρέψουν στην εργασία στο Νοσοκομείο, ενώ για τους υπόλοιπου εξακολουθούν να εργάζονται χωρίς να επηρεαστούν.