Ανανέωση συνεργασίας του Άθλου Ορεστιάδας με τον Γιάννη Τσολακίδη

O Ορεστιαδίτης διαγώνιος ενισχύει την προσπάθεια του Άθλου Ορεστιάδας για 10η συνεχόμενη χρονιά από την ίδρυση του μέχρι την μεγάλη κατηγορία.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η διοίκηση του TΑΑ Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Τσολακίδη, ενόψει της Volleyleague 2024-2025.
Ο 19χρονος Ορεστιαδίτης διαγώνιος (1.97μ), που έχασε την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού, είναι πανέτοιμος για τη δυναμική του επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, ενισχύοντας την προσπάθεια διάκρισης του Άθλου μας για 10η συνεχόμενη χρονιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διοίκηση, ο νεαρός μας άσος τόνισε: «Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου και την εμπιστοσύνη που έδειξε στην διαδικασία επανένταξης μου μετά τον τραυματισμό μου.  Έχω επανέλθει πλήρως και νοιώθω έτοιμος να αγωνιστώ και πάλι στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Volleyleague. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στους φετινούς της στόχους και παράλληλα να αποκτήσω περισσότερες πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.»

Η οικογένεια του Άθλου καλωσορίζει και πάλι τον Γιάννη στην ενεργό δράση και του εύχεται μια σεζόν, με υγεία και επιτυχίες για τον ίδιο, αλλά και την ομάδα μας».