Ανακοίνωση Υποψηφιότητας της Δημοτικής Παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ»

Μαρία Γκουγκουσκίδου: «Σας χρειαζόμαστε όλους σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Ελάτε μαζί μας»

Εχθές Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ”, Μαρία Γκουγκουσκίδου, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019, με την ίδια ως επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο συνδυασμός της επιδιώκει να ενώσει όλες τις ζωντανές δυνάμεις του Δήμου Ορεστιάδας, ανεξάρτητα από πολιτικές τοποθετήσεις, χωρίς αποκλεισμούς και πολιτικές σκοπιμότητες.

Χαρακτηρίζοντας τη σημερινή δημοτική αρχή κουρασμένη, χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο, χωρίς πάθος, μια διοίκηση που δεν αντιλαμβάνεται τον κρίσιμο θεσμικό της ρόλο και δεν μπορεί να βάλει θετικό πρόσημο στην πορεία του Δήμου Ορεστιάδας, περιέγραψε τον βασικό στόχο του συνδυασμού της, που είναι μια νέα διοίκηση με όραμα, σχέδιο, γνώση, με αξιοκρατία, φροντίδα για όλους, ιδίως για τους πιο αδύναμους.

Συγκεκριμένα, η κα Γκουγκουσκίδου έθεσε εαυτόν στη διάθεση των πολιτών του Δήμου Ορεστιάδας, αναφέροντας τα εξής:

«Ενημερώνουμε σήμερα τον λαό της Ορεστιάδας ότι ο δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ | ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΩ» θα είναι παρών στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019. Επιδιώκουμε να ενώσουμε όλες τις ζωντανές δυνάμεις του Δήμου μας, ανεξάρτητα από την πολιτική τοποθέτηση, χωρίς αποκλεισμούς και πολιτικές σκοπιμότητες. Το λέμε καθαρά και δυνατά: θέλουμε τη στήριξη των δημοτών και όχι τη στήριξη των κομμάτων. Δεν παίζουμε το παιχνίδι κανενός. Εξάλλου όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτή την πόλη. Κάποιοι παρουσιάζονται ως ανεξάρτητοι και είναι βαθιά εξαρτημένοι. Ξεκινάμε σήμερα επίσημα την προσπάθεια να φέρουμε τον Δήμο Ορεστιάδας εκεί που του αξίζει, εκεί που αξίζει να μεγαλώνεις τα παιδιά σου, να εργάζεσαι, να δημιουργείς, να χαίρεσαι τη ζωή σου. Θα πετύχουμε μαζί με τους δημότες να κάνουμε τον Δήμο Ορεστιάδας Τόπο να Ζω. Με τη σημερινή μας εκδήλωση φωνάζουμε δυνατά και καθαρά στους δημότες: Σας χρειαζόμαστε όλους σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Ελάτε μαζί μας».

 

Τελειώνοντας την ομιλία της τόνισε ότι ο συνδυασμός της μαζί με τους δημότες μπορούν να κάνουν τον Δήμο Ορεστιάδας “Τόπο να Ζω” και για το λόγο αυτό τους κάλεσε να συστρατευθούν όλοι μαζί τους στο νέο ξεκίνημα.

 

Οι πρώτοι υποψήφιοι που παρουσίασε είναι οι εξής:

– Αραμπατζής Στέφανος, μουσικός

– Γκρόζος Αθανάσιος, γεωργός – έμπορος αγροτικών προϊόντων

– Ζηλιασκόπουλος Χρήστος, ιδιωτικός υπάλληλος

– Μάγγος Πασχάλης, γεωργός – κτηνοτρόφος

– Παπαειρηναίου Δέσποινα, έμπορος – μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ορεστιάδας

– Πεντιφράγκας Βασίλειος, μηχανουργός

– Τοπαλίδης Αναστάσιος, γεωργός – Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης ΑΡΔΑΣ

– Χατζή Ελένη, δημόσια υπάλληλος