Αλεξανδρούπολη: Ετοιμάζεται τo 2o Street Food Festival με πολλές εκπλήξεις!

Το 2o φεστιβάλ φαγητού δρόμου (street food) της πόλης, επιστρέφει για 4 ημέρες γεμάτες γεύσεις, αρώματα, συναυλίες και πολλές εκπλήξεις, στο ΠΑΡΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ (στο ρολόι , από τις 27 μέχρι και τις 30 Ιουλίου 2023 .

Το φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός σε ολόκληρη την Ελλάδα, με ελεύθερη είσοδο, επιστρέφει για ένα ανεπανάληπτο χορταστικό τριήμερο.

Το 2 Street Food Festival 2023 φέρνει κοντά κοινό όλων των ηλικιών, μεταμορφώνει ΤΟ ΠΑΡΚΟ και δίνει ραντεβού για να μας ταξιδέψει με ήχους, αρώματα και γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο.

Το Street Food Festival υπόσχεται να είναι μια διασκεδαστική και συναρπαστική εκδήλωση για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό, διασκέδαση και μια αξέχαστη ατμόσφαιρα που γιορτάζει τη μοναδική και ζωντανή “street food” κουλτούρα της πόλης ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ .

Τροπικές προτάσεις και κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό αλλά και γλυκά, , κοκτέιλ ή αναψυκτικά, και όπως πάντα δροσερές μπύρες.

Εκτός από καλό φαγητό, αναμένεται να γεμίσει με δράσεις για όλους, αγορά δρόμου, παιχνίδια ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ,ΖΟΓΚΛΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟΥ και όπως πάντα, μουσικές επιλογές από Dj’s όλη την ημέρα, συναυλίες και παρέα για 4 ημέρες με τους πιο γνωστούς εκπροσώπους του απολαυστικού φαγητού και της γευσιγνωσίας.

Ωράριο λειτουργίας:

Πέμπτη 27 Ιουλίου από 18:00 έως 24:00

Παρασκευή 28 Ιουλίου από 18:00 έως 24:00

Σάββατο 29 Ιουλίου από 18:00 έως 24:00

Κυριακή 30 Ιουλίου από 18:00 έως 24:00