Ακαριαίος θάνατος 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας με σφαίρα στην καρδιά

Καρτέρι θανάτου είχαν στήσει έξω από την επιχείρησή του χθες Παρασκευή βράδυ 16 Σεπτεμβρίου σε ένα 52χρονο στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Ο 52χρονος δούλευε σε μαρμαράδικο ως αρχιεργάτης, στον επαρχιακό δρόμο Χρυσούπολης – Κεραμωτής στο νομό Καβάλας.  δράστης του έστησε καρτέρι και γύρω στις 5:30 όταν έφτασε στη δουλειά, πάρκαρε και καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητο, δέχτηκε πυρά από κυνηγετική καραμπίνα. Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από τους εργάτες μέσα στο μαρμαράδικο αλλά δεν έδωσαν σημασία. η σφαίρα τον βρήκε στην καρδιά και π θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Αμέσως στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε το σημεία και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ή του δράστη και την εξακρίβωση των συνθηκών για την οποία έγινε η δολοφονία. το πτώμα έχει μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση.

Ο άνδρας είχε δύο παιδιά το ένα από τα οποία πέρασε στην Ιατρική, ενώ η σύζυγός του αντιμετωπίζει κινητικά και χρόνια προβλήματα .

Προσωπικές διάφορες φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την ενέδρα θανάτου στη Χρυσούπολη Καβάλας

Οι έρευνες της Αστυνομίας, στρέφονται στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας είχε ανοιχτές διαφορές, που «πυροδότησαν» τη δολοφονική επίθεση στην Καβάλα.

Παράλληλα οι αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ενδεχομένως είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.