Άγιοι Ανάργυροι-Γυναικοκτονία: Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ των αστυνομικών

Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για τις πειθαρχικές ευθύνες των αστυνομικών σχετικά με τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ποιους βαρύνουν οι ευθύνες

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες γύρω από την ΕΔΕ, τις βαρύτερες πειθαρχικές ευθύνες φέρουν ο σκοπός που βρισκόταν μέσα στο φυλάκιο, μπροστά στο οποίο σημειώθηκε η άγρια δολοφονία της Κυριακής, η αξιωματικός υπηρεσίας που βρισκόταν μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων τη μοιραία στιγμή, καθώς και ο επόπτης.

Από τους τρεις τη μεγαλύτερη πειθαρχική ευθύνη φέρει ο σκοπός, καθώς μπροστά στα μάτια του η αδικοχαμένη Κυριακή δέχτηκε τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Σημειώνεται πως βίντεο ντοκουμέντα από τη γυναικοκτονία επιβεβαιώνουν πως η 28χρονη Κυριακή, έπεσε νεκρή μόλις μία ανάσα από το κουβούκλιο του φρουρού του ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Την ερχόμενη Παρασκευή (10.05.24) η ΕΔΕ αναμένεται να παραδοθεί στα χέρια στου Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής και στη συνέχεια θα ανοίξει ο δρόμος για τη διερεύνηση και τυχόν ποινικών ευθυνών.