Τραγικό τέλος στις έρευνες για τον 48χρονο Χρήστο Μαντίδη

Εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή μεταξύ Παταγής και Αμπελακίων

Τραγικό επίλογο είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου Χρήστου Μαντίδη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 17 Ιανουαρίου από την περιοχή του Πύργου Ορεστιάδας, όπου και διέμενε.

Ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός έπειτα από 14 ημέρες, σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στην Παταγή και τα Αμπελάκια. Το άψυχο σώμα του εντόπισε κάτοικος της περιοχής, κυνηγός, ο οποίος είχε βγει για περίπατο με τα σκυλιά του και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να αποσαφηνιστούν μετά τη νεκροτομή – νεκροψία που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι η αδερφή του 48χρονου, μιλώντας στο e-evros.gr κατά τις ημέρες των ερευνών, είχε αναφέρει πως ο Χρήστος Μαντίδης μετακινούνταν με μηχανάκι τύπου «παπάκι», εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την ολισθηρότητα του οδικού δικτύου στην περιοχή εκείνη την περίοδο. Όπως είχε σημειώσει, υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο ατυχήματος σε σημεία που δεν είναι άμεσα ορατά από τον δρόμο.

Η τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας παρακολουθεί με θλίψη την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ αναμένονται τα επίσημα πορίσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου.