Στην Αλεξανδρούπολη Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών

Στις 12 Οκτωβρίου 2024, η Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενήσει μια σημαντική εκδήλωση αφιερωμένη στην προώθηση και υποστήριξη των γυναικών επιχειρηματιών.

Η εκδήλωση με τίτλο “Από το Όραμα στην Επιτυχία: Ιστορίες Πετυχημένων Γυναικών Επιχειρηματιών” θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε.), με τη συμμετοχή γυναικών επιχειρηματιών της περιοχής του Έβρου.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 11:00 με έκθεση τοπικών προϊόντων γυναικών επιχειρηματιών της περιοχής, που θα λάβει χώρα στην είσοδο του Νομαρχείου της Αλεξανδρούπολης. Στις 12:15 θα πραγματοποιηθεί η θεματική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Έβρου, όπου θα μιλήσουν σημαντικά πρόσωπα, όπως ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, η Πρόεδρος του Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε., Σοφία Εφραίμογλου, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, και η Λουκία Σαραντίδου, Πρόεδρος της ΣΒΕ και της εταιρείας ΑΚΡΙΤΑΣ.

Αξιοσημείωτο κομμάτι της εκδήλωσης είναι οι βιωματικές ιστορίες επιτυχημένων γυναικών. Το πάνελ θα συντονίσει η Μαρίκα Λάμπρου, σύμβουλος επιχειρήσεων και συγγραφέας, και θα συμμετάσχουν γνωστές επιχειρηματίες όπως η Μαρία Μποζόγλου (ILT Logistics), η Δήμητρα Δετσαρίδου (Ίδρυμα Ζωοτροφές “Δήμητρα” και “BOBOS”), και η Δήμητρα Γιοδραμλή (Prisma Electronics SA).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 15:30, θα ακολουθήσει επιχειρηματικό καφέ στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, όπου τοπικές επιχειρηματίες θα παρουσιάσουν το δικό τους όραμα και εμπειρίες. Μεταξύ των ομιλητριών θα είναι η Χρύσα Αργυράκη, η Αγγέλα Γιαννακίδου, η Βάλια Κειλαίου, η Αγγελική Παπαράδη, η Εύη Τουλουμάκου και η Κική Χατζησάββα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με δείπνο το Σάββατο βράδυ, ενώ την Κυριακή 13 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τις γυναίκες επιχειρηματίες να προβάλουν το έργο τους, να ανταλλάξουν ιδέες και να ενισχύσουν τη δικτύωσή τους τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.