Υποδοχή των πρωταθλητών Ασημάκη Λαμπρινή – Άννα και Φώτη Δόμπα στην Ορεστιάδα

Ο Δήμος Ορεστιάδας υποδέχθηκε με μεγάλη υπερηφάνεια την αθλήτρια Ασημάκη Λαμπρινή-Άννα, που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWONDO στη Νότια Κορέα, καθώς και τον αθλητή Φώτη Δόμπα, ο οποίος κατέλαβε την 8η θέση στην κατηγορία του.

Σε μια μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας και συγκεκριμένα μπροστά στο δημαρχείο, πλήθος κόσμου, ο δήμαρχος καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι βρέθηκαν εκεί να καλωσορίσουν τους δύο αθλητές και να τους ευχηθούν πολλές ακόμα επιτυχίες.

Ο Φώτης Δόμπας πήρε την 8η θέση στην κατηγορία του, ενώ η Λαμπριάνα Ασημάκη πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 49 κιλών. Αξίζει να σημειωθεί οτι η Λαμπριάνα θα μπορούσε να διεκδικήσει καλύτερη θέση, αλλά δυστυχώς στον προημιτελικό τραυματίστηκε και έτσι δεν αγωνίστηκε για την πρόκριση στον τελικό. Και πάλι όμως, με τις προηγούμενες εμφανίσεις της κατόρθωσε να εξασφαλίσει το χάλκινο μετάλλιο, που είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ίδια και τον Έβρο.

Τα παιδιά δεν έχουν συνηδιτοποιήσει το πόσο περήφανους μας έχουν κάνει και συνεχίζουν την προσπάθεια τους και σε άλλες πανελλήνιες διοργανώσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα πάντα επιτυχίες.