Έρχεται και φέτος η μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Διδυμότειχο από 19-23 Σεπτεμβρίου

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ξεκινά φέτος η εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου, μια από τις πιο φημισμένες εμποροπανηγύρεις και περιμένει μικρούς και μεγάλους να την επισκεφτούν.

Μέχρι την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου σε μια μεγάλη έκταση στη βόρεια περιφερειακή οδό της πόλης, εκατοντάδες εμπόρων θα περιμένουν τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Θράκης να επισκεφθούν την ξακουστή αγορά.

Ο θεσμός είναι από τους παλαιότερους στο Διδυμότειχο ενώ στις αρχές της η Εμποροπανήγυρη αφορούσε αγοραπωλησίες ζώων, για αυτό και το όνομα με το οποίο είναι γνωστή στην ευρύτερη περιοχή και ως “Χαϊβάν Παζάρι”. Πλέον είναι γνωστή για την ποικιλία προϊόντων, την διασκέδαση που προσφέρει αλλά και ως πόλος έλξης εμπόρων και καταναλωτών.

Για τους πωλητές και εμπόρους εξακολουθούν οι αιτήσεις μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου ενώ οι τιμές διάθεσης των ΘΈΣΕΩΝ έχουν μείνει ίδιες από πέρσι, ξεκινώντας από το ποσό των 50 ευρώ ανά μέτρο ενώ ισχύουν εκπτώσεις για τους επαγγελματίες ΑΜΕΑ όπως έγινε γνωστό και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.