Σχολικές Καθαρίστριες: 61 νέες προσλήψεις στον δήμο Ορεστιάδας

Αφορά απόφοιτους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης 18 έως 67 ετών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μπαράζ προσλήψεων για σχολικές καθαρίστριες σε όλη τη χώρα εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς και την έναρξη των μαθημάτων. 61 νέες προσλήψεις για σχολικές καθαρίστριες στον δήμο Ορεστιάδας.

Θα επιλεγούν απόφοιτοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ειδικότητας καθαριστές/καθαρίστριες σχολικών μονάδων για εργασία κατά το διδακτικό έτος 2024 – 2025 στα σχολεία του Δήμου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι 18 – 67 ετών.

Τα κριτήρια

  • Η ένταξη στα προγράμματα καθαριότητας των δήμων γίνεται με σειρά κατάταξης και η πρόσληψη αναλόγως τη μοριοδότηση.
    Ειδικότερα, προσμετρώνται:Εμπειρία (η συγκεκριμένη προκήρυξη και ειδική εμπειρία)
    Αριθμός τέκνων, πολύτεκνης οικογένειας, Tριτεκνία, Aριθμός ανήλικων τέκνων
    Ενδεχόμενη αναπηρία
    Ηλικία

Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 1/2024 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.

Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.