4ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής στην Αλεξανδρούπολη

Το 4ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής θα πραγματοποιηθεί 12-14 Οκτωβρίου 2018 στην Αλεξανδρούπολη. Η συνάντηση αυτή αποτελεί ένα εκπαιδευτικό και βιωματικό συμπόσιο, που θα μας επιτρέψει να έρθουμε σε επαφή και να διερευνήσουμε σε βάθος την επίδραση της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής και των εφαρμογών της στο Σήμερα. Σύμφωνα με τον Carl Rogers άλλωστε η PCA αποτελεί έναν τρόπο ζωής, έναν τρόπο ύπαρξης, παρά μια μέθοδο ή τεχνική θεραπείας απλά. Έτσι, πρόκειται να διερευνήσουμε στα πλαίσια της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής, τη δυνατότητα αλλαγής και μετακίνησης του ορισμού της ζωής από την προτεραιότητα του «πράττειν» στην προτεραιότητα του «είναι» και του «υπάρχειν». Θα έχουμε την ευκαιρία λοιπόν να συναντηθούμε στον φιλόξενο χώρο του Συνεδριακού κέντρου του Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης και να ανταλλάξουμε εμπειρίες σχετικά με τον τρόπο που η θεραπεία, η έρευνα και η εκπαίδευση βρίσκουν κοινό τόπο πραγμάτωσης στα πλαίσια της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής.

Απευθύνεται: Στα μέλη & τους φίλους του Ε.Ψ.Μ., σε Προσωποκεντρικούς Συμβούλους & Θεραπευτές. Σε φοιτητές ή αποφοίτους Συμβουλευτικής, Ψυχοθεραπείας, ψυχολογίας & παιδαγωγικών τμημάτων. Σε ειδικευόμενους Ψυχιατρικής & Παιδοψυχιατρικής. Σε επαγγελματίες υγείας και αρωγής (γιατρούς, νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, κληρικούς, συμβούλους, παιδαγωγούς, κτλ.) Σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 12-14/10/2018

Διάρκεια: 16 ώρες +4 Παράλληλες εκδηλώσεις

Κόστος: Συμβολικό κόστος 10 ευρώ, 5 ευρώ για φοιτητές, ανέργους, μέλη του Ε.Ψ.Μ., της ΕΠΒΕ & της Ε.Ε.Σ.. 50 ευρώ επιπλέον κόστος ο βιωματικός Μαραθώνιος την Κυριακή

Διοργάνωση: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ