3ο STREET FOOD FESTIVAL & LOCAL PRODUCTS 2024

Το 3ο STREET FOOD FESTIVAL & LOCAL PRODUCTS 2024 ” θα διεξαχθεί στο ΛΙΜΕΝΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ στις 25-26-27-28/Ιουλίου 2024 , ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, από ώρα 18:00 έως 23.59 για όλες τις ημέρες λειτουργίας.

Το 3ο Street Food Festival & Local Products είναι μια γιορτή της κουλτούρας του γρήγορου φαγητού στους δρόμους, όπου χιλιάδες επισκέπτες συγκεντρώνονται για να απολαύσουν γεύσεις από όλο τον κόσμο. Λειτουργεί επίσης ως πλατφόρμα για τις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και τους παραγωγούς για να επιδείξουν τις λιχουδιές τους με μοναδικό και ελκυστικό τρόπο τόσο στους τουρίστες όσο και στους ντόπιους.
 
Το φεστιβάλ δεν είναι μόνο για φαγητό. Είναι μια ζωντανή εκδήλωση που συμπληρώνεται από ζωντανές μουσικές παραστάσεις από τοπικά και φιλοξενούμενα συγκροτήματα, προσθέτοντας στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Επιπλέον, καλλιτέχνες όπως ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι και άλλοι καλλιτέχνες συνεισφέρουν με τα ταλέντα τους, παρέχοντας ψυχαγωγία σε παρευρισκόμενους όλων των ηλικιών.


Η ΚοινΣΕπ THRAKIPEDIA πάντα φροντίζει να δίνει τέντες δωρεάν στα Παιδικά χωριά SOS
για να εκθέσουν τα χειροποίητα προϊόντα τους και στο αξίΖΩ Ι.Κ.Ε, μία εταιρεία-αρωγός στο έργο του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Άγιοι Θεόδωροι