27η Συνάντηση Νέων Άρδας 2023 26-30 Ιουλίου

Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ

Στις Καστανιές Έβρου και δίπλα στις όχθες του ποταμού Άρδα, πραγματοποιείται από το 1995, η «Συνάντηση Νέων – Άρδας», όπου συναντώνται νέοι από όλη τη χώρα και τα Βαλκάνια.

Εκτός από τις μουσικές συναυλίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, πραγματοποιούνται πολλαπλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως προβολές, παρουσιάσεις από οργανώσεις, εκθέσεις, καθώς επίσης αθλητικά events, θεατρικές παραστάσεις, λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, εθελοντικές δράσεις, δράσεις προβολής τοπικής παράδοσης, οικοτουριστικές περιηγήσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες. περιλαμβάνουν δραστηριότητες ενός ευρέως πολιτιστικού φάσματος.

«Νέοι» όλων των ηλικιών, συναντώνται και κατασκηνώνουν για πέντε μέρες στο «ποτάμι του πολιτισμού», όπου με οδηγό τη μουσική και διάφορες παράλληλες δράσεις, στέλνουν το μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Φέτος το φεστιβάλ Άρδας 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως στις 30 Ιουλίου στις όχθες του ποταμού Άρδα στις Καστανιές…

Ετοιμάσου να νοιώσεις την μοναδική εμπειρία και τον παλμό της μουσικής, στη μέση του καυτού καλοκαιρού, με την μαγεία που προσφέρει η φύση δίπλα στον δροσιστικό ποταμό Άρδα !!!.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Τετάρτη 26 Ιουλίου
Γιώργο Σαμπάνης, Παυλίνα Βουλγαράκη και Πιλάτος Κουματίδης

Πέμπτη 27 Ιουλίου
LOCOMONDO & BABO KORO

Παρασκευή 28 Ιουλίου
Έλενα Παπαρίζου και Βάγια Ζυγογιάννη

Σάββατο 29 Ιουλίου
Ελένη Φουρέιρα, Μίλτος Χαροβάς, Louis Georgiou & Dj Bobito

Κυριακή 30 Ιουλίου
Κατερίνα Λόλιου, Alcatrash, Ματίνα Ζάρα, Ακριτικός Ήχος και special guest Mente Fuerte