Τιμητική βράβευση γυναικών από τον Σύλλογο Κυριών και Δεσποινίδων και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη και με απόλυτο σεβασμό στο πένθος των οικογενειών τους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τέσσερις κυρίες, που διακρίθηκαν για το υψηλού επιπέδου έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μας:

Εφραιμίδου Θεοπούλα, Μαία – Εθελόντρια, για την πολύτιμη προσφορά και αφοσίωσή της στον συνάνθρωπο στον Τομέα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Άγιος Κυπριανός”.

Βογιατζάκη Θεοδοσία, Ομότιμη Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ., για τις ιατρικές υπηρεσίες της στον τομέα της υγείας και της πολύτιμης ανιδιοτελούς προσφοράς της στο καθήκον και στον συνάνθρωπο.

Μπίζιου Ρένα, Καθηγήτρια Βιοϊατρικής Μηχανικής – τακτικό μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Ιατρικής των Η.Π.Α., για την πολύτιμη, ανιδιοτελή προσφοράς της στον συνάνθρωπο στον Τομέα της Βιοϊατρικής – Μηχανικής.

Μπίζιου Γεωργία, Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής του North Carolina State University College of Design, για την προσφορά της στον συνάνθρωπο σε παγκόσμια κλίμακα μέσα από μελέτες αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η εκδήλωση έκλεισε μελωδικά με τις εξαιρετικές Νάντια Μαλακόζη, σοπράνο και Ελένη Κουκοράβα, πιανίστα.