10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης 2018 στο Σουφλί

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος ”Θρακική Εστία Σουφλίου” διοργανώνει και σας προσκαλεί στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης 2018. Για δέκατη χρονιά, η πόλη του Σουφλίου φιλοξενεί για ένα διήμερο, 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου το 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης “Έλα να πάμε στο νησί” όπου η Θράκη, η Κρήτη, ο Πόντος, η Μακεδονία, η Ήπειρος θα χορέψουν στο ίδιο χοροστάσι!

Το 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παράδοσης 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Αρχοντικό Μπρίκα στο Σουφλί. Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 8 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

1η Μέρα: Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Πολιτιστικός Σύλλογος Πέπλου Σύλλογος Ηπειρωτών “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ” Β.Έβρου Πολιτιστικός Σύλλογος Πικρολίμνης Κιλκίς & Τμήμα Μωμόγερων Πολιτιστικός Σύλλογος Μουριών Κιλκίς Θρακική Εστία Σουφλίου και μαζί η ορχήστρα του Νίκου Ζαπάρτα

 

2η Μέρα: Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος “Αγία Σοφία” Φερών Σύλλογος Εβριτών Ν. Σερρών Σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου “Ερωτόκριτος” Πολιτιστικός Σύλλογος Πικρολίμνης Κιλκίς & Τμήμα Μωμόγερων Πολιτιστικός Σύλλογος Μουριών Κιλκίς Θρακική Εστία Σουφλίου Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής και μαζί το Μουσικό Σχήμα “Θρακόμελο”