«10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» – Η καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρου

Καμπάνια ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πολιτών εν όψει της διαδικασίας ανάδειξης Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με ορίζοντα την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου στις 10 Σεπτεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης και ενεργοποίησης των πολιτών.

«10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» είναι το κεντρικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γιατί, όπως στοχεύει και η καμπάνια «Το αύριο ξεκινά από εμάς».

Στην πορεία προς την εκλογική διαδικασία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αναπτύξει και άλλες δράσεις σχετικές με τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου. Στόχος είναι η μέγιστη ενεργοποίηση της κοινωνίας και η μετατροπή της 10ης Σεπτεμβρίου σε πολιτικό γεγονός πέρα από τα κομματικά όρια και απευθυνόμενο στη νέα γενιά και την κοινωνική πλειοψηφία.

Το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου με θέμα την έγκριση και τυπικά των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία του Κόμματος, οι οποίες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και το Συνέδριο.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής υποψήφιοι για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι οι εξής τέσσερις: Έφη Αχτσιόγλου, Νίκος Παππάς, Στέφανος Τζουμάκας και Ευκλείδης Τσακαλώτος.