Ξεκινά την Δευτέρα 20 Ιουνίου το 3ο Δρομέας Kids Camp

Ξεκινά την Δευτέρα 20/6 και για όλο το καλοκαίρι το 3ο ΔΡΟΜΕΑΣ KIDS CAMP Μια φρέσκια πρόταση με αθλητικές και παιδαγωγικές δράσεις, προσφέρει ο ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, που θα κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι, παιδιά 5-13 ετών.

Το ΔΡΟΜΕΑΣ KIDS CAMP απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό παιδιών,τηρώντας σειρά προτεραιότητας εγγραφής.

Αποτελείται από εβδομαδιαίες περιόδους, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, αλλά δίνεται και η δυνατότητα σε μεμονωμένες ημερήσιες συμμετοχές.

Η ημερήσια συμμετοχή ορίζεται στα 10 ευρώ, ενώ η εβδομαδιαία στα 40 ευρώ (αδερφάκια έχουν έκπτωση, όπως εκπτώσεις υπάρχουν και στην μηνιαία συμμετοχή).

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ :(20/6-27/6-4/7-11/7-18/7-25/7-1/8-8/8)

Οι αθλητικές και παιδαγωγικές δράσεις διαρκούν από τις 9πμ έως τις 2μμ., ενώ ως χρόνος άφιξης ορίζεται η 8-9πμ και ως χρόνος αποχώρησης η 2-3μμ (ιδιαίτερες αφίξεις-αποχωρήσεις με συνεννόηση).

Χώρος συνάντησης του camp είναι το στάδιο Φώτης Κοσμάς, ενώ θα χρησιμοποιηθούν το κλειστό προπονητήριο εντός σταδίου, το ανοιχτό γήπεδο με άμμο, έναντι του σταδίου (δίπλα στο κοινωνικό ιατρείο), πάντα υπό σκιά, το πάρκο Προσκόπων, η παραλία κάτω από ξενοδοχείο Εγνατία και ο ευρύτερος χώρος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στη Μαίστρο.

DROMEAS KIDS CAMP 2022 -Πέτυχε τις προηγούμενες χρονιές….συνεχίζει και φέτος!!!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScFl0EWMXc…/viewform…

Επίσης διά ζώσης εγγραφές γίνονται καθημερινά 5-8μμ στο γραφείο του ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ, στο στάδιο Φ.Κοσμάς.

Πληροφορίες: 6907605015

Δείτε το βιντεάκι :