Στο 93,2% οι ανεμβολίαστοι διασωληνωμένοι στη Β. Ελλάδα

Τέσσερις είναι οι εμβολιασμένοι ασθενείς βρίσκονται στις ΜΕΘ από τους συνολικά 59, ενώ εχθές νοσηλεύονταν δύο πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα από την 4η ΥΠΕ.

Από την άλλη πλευρά οι ανεμβολίαστοι ασθενείς με κορωνοϊό στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας βρίσκονται για ακόμη μια φορά σε ποσοστό κατά πολύ άνω του 90%, συγκεκριμένα σε 14 νοσοκομεία της Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Όσον αφορά τους ασθενείς που νοσηλεύονται στις απλές κλίνες των νοσοκομείων της 4ης ΥΠΕ, 48 είναι οι εμβολιασμένοι από τους 240, παρατηρώντας, έτσι, μία αύξηση συγκριτιά με τα αντίστοιχα χθεσινά δεδομένα που από τους 227 ασθενείς 45 ήταν οι εμβολιασμένοι.

Υπενθυμίζεται ότι στην 4η ΥΠΕ υπάγονται τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, Άγιος Παύλος και Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη κεντρική/ανατολική Μακεδονία και Θράκη τα νοσοκομεία Χαλκιδικής, Κιλκίς, Γουμένισας, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου.