Ημερίδα για τα Μαθηματικά των Πανελλαδικών 2022 και το βαθμολογικό κέντρο στην Αλεξανδρούπολη

Tην Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα Μαθηματικών, σε διοργάνωση του Παραρτήματος Έβρου (ΕΜΕ Έβρου) της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, σε συνεργασία με το Παράρτημα Ξάνθης (ΕΜΕ Ξάνθης) στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης (αίθουσα Αλέξανδρος Κριτής, στο 2 ο όροφο).

Η ημερίδα θα χωριστεί σε δύο μέρη με τους παρακάτω τίτλους:

Α’ ΜΕΡΟΣ: «Λειτουργία του βαθμολογικού κέντρου Η πορεία ενός γραπτού από τη στιγμή που θα φύγει από τα χέρια του μαθητή»

Ομιλητής: Ανταμπούφης Νικόλαος, Σ.Ε.Ε. ΠΕ03 ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Α.Μ.Θ., PhD & Msc Μαθηματικών, Αντιπρόεδρος ΕΜΕ Ξάνθης

Β’ ΜΕΡΟΣ: «Μαθηματικά Προσανατολισμού στις Πανελλαδικές του 2022 Εξήγηση και σχολιασμός της μοριοδότησης»

Ομιλητής: Εξαφτόπουλος Ανέστης, Med Μαθηματικών, καθηγητής ΠΕ03 και υποδιευθυντής του 2ο ΓΕΛ Ξάνθης

Η ημερίδα αυτή αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων ημερίδων που έχει διοργανώσει η ΕΜΕ Έβρου στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς και της ημερίδας «Βαθμολόγηση Γραπτών Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Μαθηματικά Προσανατολισμού 2022», που πραγματοποίησε η ΕΜΕ Ξάνθης στις 9 Οκτωβρίου 2022.

Μετά από αίτημα των μελών του Παραρτήματός πραγματοποιείται η αντίστοιχη ημερίδα για το 2022 στην αρχή της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, προκειμένου να συμβάλει σημαντικά στην ενημέρωση των συναδέλφων και τον προγραμματισμό της διδασκαλίας τους.

Την ημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε και διαδικτυακά, μέσω: Webex, στο σύνδεσμο: εδώ (Meeting number: 2670 652 1629, Password: QMyqpymx525) και στο YouTube, στο σύνδεσμο: εδώ.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής, όπου θα διακρίνεται η ζωντανή ή η διαδικτυακή παρακολούθηση.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.