Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Επιχειρήσεων και Τοπικών Προϊόντων στην Αλεξανδρούπολη

Το Επιμελητήριο Έβρου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών Έβρου και την ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού διοργανώνουν ένα Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Επιχειρήσεων και Τοπικών Προϊόντων.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Αυγούστου 2022 στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης (έναντι Μεραρχίας) από τις 20:00 έως τις 01:00.

Η συμμετοχή στη δράση θα είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων, εφόσον δύνανται να εκδίδουν νόμιμα παραστατικά.

Στο πλαίσιο της δράσης θα προσφερθούν στους επισκέπτες εδέσματα φτιαγμένα με τοπικά προϊόντα και βασισμένα σε τοπικές συνταγές, φτιαγμένα από τους μάγειρες της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Διήμερο Εξωστρέφειας και Προβολής Τοπικών Επιχειρήσεων και Τοπικών Προϊόντων να επικοινωνούν έως την Τετάρτη 27 Ιουλίου και ώρα 15:00 με το Επιμελητήριο Έβρου, στο οποίο πέρα από τη συμμετοχή τους μπορούν να εκφράζουν και την ενδεχόμενη πρόθεσή τους να προσφέρουν προϊόντα για την παρασκευή των εδεσμάτων (σ.σ. η προσφορά των τοπικών προϊόντων θα επισημανθεί σε ιδιαίτερη ανακοίνωση).

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2551035848, εσωτ. 5.